Martin Marietta’s move to a new space was influenced by the desire to combine their three front range locations into a single, cohesive office. Now occupying one-and-a-half floors in Denver West, the 34,000 square foot office required customized and delineated spaces for each division of the company to suit the requirements for each working environment. As Martin Marietta was open to fresh ideas juxtaposed with a traditional layout, the Kestrel team injected life into the space by opening up the ceiling in selected areas, using a variety of colors and textures, and creating interest through unique furniture pieces and eye-popping wall graphics.

 Kestrel’s utilization of custom and original imagery throughout the new space reflects the different aspects of Martin Marietta’s work was highly important to the client. This photo shows the public side of the reception area where a graphic printed by  Wolf Gordon  of a rock quarry along with photos printed on metal sheets are the focal point, along with a low seating arrangement, leaving the graphics in full view.

Kestrel’s utilization of custom and original imagery throughout the new space reflects the different aspects of Martin Marietta’s work was highly important to the client. This photo shows the public side of the reception area where a graphic printed by Wolf Gordon of a rock quarry along with photos printed on metal sheets are the focal point, along with a low seating arrangement, leaving the graphics in full view.

 Throughout the space, offices with glass fronts line the exterior of the floors, allowing natural light to filter into the open office interior where the workstations are installed. The carpet pattern is comprised of the three styles of  Mohawk’s Iconic Earth  collection along with accents of blue installed in a “zipper” pattern underneath the architectural wall system, weaving in and out of the private offices.

Throughout the space, offices with glass fronts line the exterior of the floors, allowing natural light to filter into the open office interior where the workstations are installed. The carpet pattern is comprised of the three styles of Mohawk’s Iconic Earth collection along with accents of blue installed in a “zipper” pattern underneath the architectural wall system, weaving in and out of the private offices.

 This customized, colorful wall graphic incorporates brighter colors to complement the overall color palette and help infuse a bit of stylized nature into the break room.

This customized, colorful wall graphic incorporates brighter colors to complement the overall color palette and help infuse a bit of stylized nature into the break room.

 Initially, the  Daltile Yorkwood Manor  floor tile was used in a somewhat limited manner. However, Martin Marietta liked the product so much, we decided to expand its application to include the executive lounge and aisle in front of the executive offices. Another important design requirement for the project was a variety of meeting spaces, both open and closed. The above image shows both a soft, lounge huddle area and a standing height table with integrated power and unique lighting provided by  Visual Interest .

Initially, the Daltile Yorkwood Manor floor tile was used in a somewhat limited manner. However, Martin Marietta liked the product so much, we decided to expand its application to include the executive lounge and aisle in front of the executive offices. Another important design requirement for the project was a variety of meeting spaces, both open and closed. The above image shows both a soft, lounge huddle area and a standing height table with integrated power and unique lighting provided by Visual Interest.

  IE Connect  provided and installed the  Allsteel Beyond  architectural walls as well as the workstations, which allowed us to coordinate laminates and maintain continuity with wood and wood-look finishes throughout the space.  Merchants  provided coordinated conference and meeting tables along with multiple seating options. Levels of privacy and room types varied throughout the space and in some cases gradated glazing film was added to the architectural wall system for enhanced visual privacy.

IE Connect provided and installed the Allsteel Beyond architectural walls as well as the workstations, which allowed us to coordinate laminates and maintain continuity with wood and wood-look finishes throughout the space. Merchants provided coordinated conference and meeting tables along with multiple seating options. Levels of privacy and room types varied throughout the space and in some cases gradated glazing film was added to the architectural wall system for enhanced visual privacy.

Comment